Útok na policajnú hliadku. Prevrátený traktor privalil mladíka

01.08.2009 Celý región

Útok na policajnú hliadku: Dnes 1.8.2009 Vranovský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie a zároveň vzniesol obvinenie pre prečin útoku na verejného činiteľa 24 ročnému Vranovčanovi.
Obvinený dnes o 06:45 hod. v rekreačnej oblasti Domaša, stredisko Eva, okr. Vranov n/T počas realizácie dopravnej nehody, ktorej bol účastníkom ako spolujazdec , slovne aj fyzicky napadol členov hliadky OO PZ Slovenská Kajňa. Okrem nadávok policajtom, jedného z členov udrel päsťou do hrudníka a druhého do brucha. Policajti voči nemu použili donucovacie prostriedky v dôsledku čoho spadol na zem, pričom utrpel zranenie tváre - zlomeninu nosa s predbežnou dobou liečenia 21 dní. Menovaný bol po vykonaní služobného zákroku prevezený na ošetrenie do Vranovskej nemocnice. K zraneniu policajtov, ktoré by si vyžiadalo lekárske ošetrenie nedošlo. Použitie donucovacích prostriedkov riaditeľ OO PZ Slovenská Kajňa vyhodnotil ako oprávnené.

Prevrátený traktor privalil mladíka
31.7. okolo 21.00 hod. došlo na poli v Mirkovciach – Nereše, okr Prešov k prevráteniu traktora a privaleniu 17 ročného mladíka z obce. Na poli pri zvážaní slamy vlečka, ktorá bola pripútaná za traktorom dostala šmyk, tlačila traktor dopredu a ten sa prevrátil. Za volantom sedel 17 ročný mladík, ktorého traktor pritlačil k zemi. Na miesto boli privolaní hasiči, policajti aj RZP. Požitie alkoholu u vodiča policajti nezistili. Mieru zavinenia aj ďalšie okolnosti prípadu objasňujú policajti Obvodného oddelenia PZ v Drienove.

K nehode traktora došlo v piatok večer 31.7.2009 a podľa vyjadrenia lekárov prešovskej nemocnice, kde bol mladistvý nevodič ošetrený, má ľahké zranenia - zranenie pravej ruky.
 

Vyberte región